fredag 19 augusti 2011

Så här gick det till när Hundudden invaderades av barn och hundar tidigare i somras








Hej allihopa, hoppas ni har en underbar sommar =)

Tänkte berätta lite om sommarlägret jag hade i början på Juni med 12 barn/ungdomar och 12 hundar.

Vi samlades på måndags morgonen vid agilityplanen för att berätta vem jag är, vad vi kommer att göra under denna vecka och lite regler. Sen gick vi en promenad med alla barnen och hundarna för att kunna lära känna varandra, även snälla Cicci var med och visade oss vägen.
Det var en salig blandning på åldrarna på barnen (8-15) men jag tycker ändå att det gick toppen med alla. Under veckan så fick barnen träna lydnad, agility, freestyle, Junior handling och så spårade vi och gjorde uppletande. Utöver tränandet med hundarna så var vi nere och badade, gick till hästarna som stod i hagen och lekte ”Maffia”

Att låta hundarna få vila var lite svårt ibland, man ville hellre vara med sin hund. Men just under vilan för hundarna fick ingen vara med hunden, alla hundar låg i varsin bur för att kunna slappna av och just vila. Vi andra lekte lekar och umgicks med varandra. Agility och Freestyle var barnen mest intresserade av och många av dem ville gå kurs i båda grenarna, ska bli roligt att få träffa alla igen =)

Veckan gick fort och vi hade väldigt tur med vädret förutom på fredagen när alla föräldrar skulle komma och titta på en liten uppvisning, men vem har dött av lite regn?!

Vill tacka alla inblandade som gjorde detta läger möjligt och till Emma och Andrej som fixade med maten.
Hoppas vi ses nästa år. /Benita

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar